A tanya csupa játék és móka!

Egész napos interaktív program, miközben megismerjük a hagyományos magyar állatfajtákat, valamint  a régi és új idők mezőgazdaságát!

A Tanya-túra nagyon sok érdekes és izgalmas programmal vár minden gyereket osztálykirándulás és nyári tábor során. Itt a jól ismert magyar állatfajták mellett egzotikus barátaikkal is találkozhatunk, miközben interaktív módon, játékokkal fűszerezve ismerkedünk és tanulunk. 
  


A csapat

Fiatalos, kreatív, együttműködő csapatként született az ötlet, hogy a természet adta kincseket biztonságosan és sok-sok nevetéssel adjuk át a legkisebbeknek is. Még jól emlékszünk arra, és mai napig valljuk, hogy a kézzelfogható, játékos tanulás a legeredményesebb a kalandvágyó, kíváncsi kisiskolásoknak. Különösen fontosnak tartjuk, hogy ezeket az értékeket, élményeket már ekkor megismertessük velük, és nem csak ők, hanem mi, a felnőttek is jól érezzük magunkat!


Tanya története

A helyszín Sződligeten található, egy magánterületen és egy lovardában. A tanya először a lovak és teheneknek adott otthont, majd megjelentek a birkák, mangalicák, szürkemarhák és csirkék is. Ezután az egzotikusabb állatok, mint a pávák, tevék, lámák és a skót felföldi marhák is helyet kaptak a területen.

Készítsd el weboldaladat ingyen!